5. lokakuuta 2010

Vitun netti


Hei ihmiset =D
Pakko taas laittaa parin päivän pakettina koska netti ei toiminut maanantaina :(

MAANANTAI!!!
      Noniin mutta siis joo päivä alko taas normi rutiinilla eli aamusta heti töihin =( noh siinähä se päivä meni klo 16 asti ja tulin siinä ajassa todenneeks että radio Rock soittaa liikaa samoja kappalleita.
                      Noh töitten jälkeen sitte kotiin ja sit täälä totesin että eihä tosiaan netti toimi ja rupesin sitte soittelee skittaa taas pitkästä aikaa =) noh sitte kello oliki vähä yli viis ja lähin sitte lohjalle Tiiaa moikkaamaan ja saatiin tosiaan sitte hommat sovittua silleen että ollaan enää vaan ystäviä joten oon tätä nykyä taas sinkku. Muistelen kyllä tätä 3½kk aika lämöllä :) Vähä haikee olo oli aina välil kyl sen jälkee päivän loppua kohden. Noh mutta sieltä sitte vaille seittemä suuntasin kohti kotia ja kotona en sitte mitn erikoista tehny mutta sitte siinä puol 9 lähin lenkille Mimin kanssa =) ja juteltiin taas kaikkee maan ja taivaan väliltä.
                      Noh kotiin sitte tulin tosiaan tossa puol 12 aikaan joten pitkäks meni lenkki ko sen jälkee jäi jutteleen tämmönen perus traditio nyky päivänä :D, mutta huomenna sitte Hesaan moikkaamaan ihmisiä en sit kyl tiiä keitä siä siellä on mutta ainaki Pinjan, Toivon ja Mikin nään veikkaan et siä on aika porukkaa pyörimässä kuten yleensäkki :D kiva taas nähä kaikkii ihmisii vaikka just tossa lauantaina niitä viimeks näkiki mutta vähä liia nopeesti jos vaikka kerkeis huomen nähä ihmisii vähä pitempää ko meen suoraan töistä sitte stadiin.
                      Perjantaina aattelin käydä ostaa Morticiasta sellasen kivan pitkän puuvilla takin kattoo jos rahat riittäs jos ei riitä nii pyydän et jos joku lainais :) ja jos joku on valmiina lainaa nii tulee gallerias sanoo nii saa aika varmasti sen sit jo sunnuntaina takasi sen rahan.
                      Nyt tosiaan kirjottelen tätä blogii wordille kuten kaikki varmaa arvaako netti ei kerra toin D= ja mietin sitä ku oon launtaina menossa sitte hautajaisiin ja pitäs siä ottaa sit kuvia ko omaiset pyys nii siellä sit pitää yrittää olla herkistymästä ja ottaa kuvia ja sitte illalla Pinja tulee ehkä meille ja sit taas sunnuntaina varmaa helsinkiin pyöriin… taas :D ainaha mää oon siä häärimässä että ihmiset tulkaa moikkaa jos näätte mua siellä =) ei haittaa vaikka en tuntiskaa sua vaikka veikaan että ei kukaa randomi varmaa mun blogia lue… taino siis mistäs vitusta mää sen voisin tietää xDD eikä se sinänsä haittaakkaa vaikka random lukiski ko iha mukava et joitai muitaki ko tuttui vaa kiinnostaa mun elämä. Joo tää juttu rupee olee sen verran väsynyttä että voisin mennä nukkuu joten Myrkky kiittää ja kuittaa maanantaista :) KLO 23:54 maanantai yö.
P.S! Käykää kyselemässä multa formspringissä nickinä toimii Myrkky ;D kaikkee saa kysyy ;P

Tiistai!!!!!
                    Noh taas sit perus työpäivä sen jälkee lähin Itähelvettiin siä näin Pinjan ja Nean nit olin siä johki kuuttee ja sit lähin kohti kamppiaja tehtii kaikkee kivaa ja tajusin kuinka tärkee ystävä se yks voiki vaan olla mulle tänää vasta tajusin asian ^w^ Kävin varaa tänää sen takin mistä puhuin tossa maanantain osuudessa jo =P mut se on pitkä joten aattelin sitte loppujen lopuks tehä sillee et lyhennän sitä eka hakaneulojen kanssa ja sit himassa lyhennän sen ompelukoneen kans koha saan sen perjantaina ^^ ja kivaa taas oli hesassa mutta bussi joku skitsofrenikko rupes jauhaa mulle jotai ihan omaansa ja ootin et koska se lopettaa sit ko lopetti nii sain olla rauhassa. (Vittu ko ei jaksa kirjottaa romaanii tnäää mut joo mie katoon suihkuun huomen tulee jotai pikku tekstii vaa ko on japanin tunnit :D mut joo moikka ihmiset nukkukaa hyvin
<3<33

P.S! Käykää kyselemässä multa formspringissä nickinä toimii Myrkky ;D kaikkee saa kysyy =D

2 kommenttia: