24. lokakuuta 2010

Joo ollu vähän taukoa

Noniin oon pitäny nyt taukoa kirjottamisesta erinäisistä syistä ja yks niistä on että ei mun elämässä oikeen mitää erikoista ollu tapahtunu. Noh nyt tää viikonloppu on ollu vaihteeks taas hiukka erikoisempi :P
Keskiviikko: No muuten oli ihan normaali lomapäivä paitti et illalla sain sit mahti idean vetää irokeesin ja niin siinä nyt vaan kävi että meikällä on nyky päivänä irokeesi.

Torstai: No torstaina lähin sitte Mian kans shoppaileeen stadiin ja sit siinä tuli kateltuu kaikkii vaatteit ja käytii hakee mun takki Jeminan amikselta ko se oli ommellu sen kondikseen ja sit pitiki lepuskiin lähtee bändiharkkoihi jotka Elina oli sit unahtanu ja nukku himas mut hyvin reenit meni iha hyvin itseasiassa :)

Perjantai: Perjantai meniki sitte lepposasti et siinä hesassa
minä ja Juha hakattii ekaa kertaa ITG:tä xDDD perkele ko Juha vei meikää joissai kappaleissa ja Panda oli kivasti meijä personaltreiner siinä :) Sitte ko Juha lähti nii itte jatkoin sen pelaamist sit Pandan ja muitten kans ja sit siin kuuen ja seittemä välil lähin Kontulaan Pinjan luo <333 ja sit sielä olinki siin aika seittemän aikaan ja siinä sit kaiken näköstä tehtii esim. telkkarii katottii, syötii ja kaikkee jännää.

Lauantai: No siinä 11 aikaa herättii ja siin sit kateltii telkkarii ja syötii aamupala, datattii näytin Pinjalle pari kortti temppuu ja sitä vitutti ku ei tajunnu niit et miten tein ne temput, noh siin jossai kolmen jälkee lähin takasi stadiin sitte ja siinä tuli sit taas hakattuu ITG ja sit näin taas perhanasti rakkaita ihmisii, nii ja vedin 3x ITG:ssä Dualityyn uudet koneen enkat :) Ja Panda halus vaa kutittaa mua just enneko oltii Yatan kaa lähös sitte busseillemme. No siin päästii lähtee eikä siin sit enempää käytii kaupan kautta ja Yata meni sitte omaa dösää ja mää omaani ja siin se kaikki erikoinen oliki :D

Kiitos teille jotka jaksoitte lukee tän ja odottaa tätä

2 kommenttia: